Onze vakmensen

Erik de Jager. Online marketeer

Met jou meedenken en begrijpen waar je (online) naar toe wilt, dat vind ik belangrijk. Ik adviseer je graag over het inzetten van de juiste marketingkanalen.

Elisa Stavorinus. Online marketeer

Ik ben bedreven in het maximale uit jouw marketing te halen. Data gedreven & samen naar een hoger niveau. Of dit nou omzet, ROI of impact van je merk is. Bij mij ben je aan het juiste adres. Waar kan ik je vandaag mee helpen?

Dirk de Groot. Business consultant

Met mijn voorliefde voor data (driven) en dashboards houd ik mij binnen Pixl voornamelijk bezig met SEA, conversie-optimalisatie en nieuwe opdrachtgevers.

Erwin Manten. Online strateeg

Mijn kennis van web development, gecombineerd met de ervaring in online marketing benut ik nu voornamelijk voor het adviseren van onze opdrachtgevers

Rink Pijpker. Online marketeer

Ik geloof in een datagedreven werkwijze met ruimte voor experimentatie om het maximale uit de online marketing campagnes te halen en hoog in de organische zoekresultaten te staan.

Roxsanne Mandemaker. Online marketeer

Een social media campagne? Daar help ik je graag mee. Ik begeleid het proces van opzet en optimalisatie tot rapportage.

Collage van foto's van Pixl teamleden

Wij bestaan sinds 2012.

Sinds 2012 werken we dagelijks aan het online succes van onze opdrachtgevers. Dat doen we altijd met de focus op resultaat en in samenwerking met de opdrachtgever.

Foto van Rink achter de laptop met Erik op de achtergrond aan het bellen
Illustratie maken, meten, leren

Gewoon. Vakmanschap.

Zelf vinden we onze werkwijze best ‘gewoon’. We doen wat bij ons past. En goed. Maar dat schreeuwen we niet van de daken. Vaak horen we dat juist dát ons bijzonder maakt.

Alles over onze werkwijze

Wat onze klanten over ons zeggen

Pixl is voor ons altijd bereikbaar! Of het nu betrekking heeft op een online strategie voor een nieuw woonproject of op online advertenties voor onze open dagen, Pixl weet altijd de juiste doelgroep te bereiken.

Portretfoto Jacoba Hoeksma

Jacoba Hoeksma

Hoofd-communicatie bij VDM Woningen

We kunnen met de hulp van Pixl alle kanten op. Pixl is kritisch, op een prettige manier en weet ons op de goede weg te brengen. We zijn heel tevreden!

Logo Lippe Wonen

Anita Mennema

Marketing- & communicatiemanager bij Lippe Wonen

Het contact met Pixl is prettig. Een fijne en deskundige gesprekspartner en zeker resultaatgericht.

Logo de Beer en Zwarts

Richard Zwarts

Strateeg, conceptdenker, verbinder bij DBZ Strategische Creatie

We willen het vandaag beter doen dan gisteren, maar minder dan morgen. Pixl heeft kennis van zaken en neemt initiatief. Met vertrouwen durf ik de online marketing over te dragen aan Pixl.

Portretfoto van Harold Renkema

Harold Renkema

Oprichter van Care4More

Volg ons online

Via de socials naar tastbaar resultaat

Volg Pixl op LinkedIn

De eerste stap naar tastbaar resultaat voor jouw organisatie.

We zijn benieuwd wie je bent en wat je doet. Én wat je wilt bereiken. Neem contact op met Erik en ontdek wat online marketing daar concreet in kan betekenen.