Dit zijn wij

Portret van Erwin Manten

Erwin Manten

In 2012 heb ik Pixl opgericht en houd mij voornamelijk bezig met de strategische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Ik krijg veel energie van het samenwerken met opdrachtgevers en bij te dragen aan het succes van de organisatie.

Portret van Rink Pijpker

Rink Pijpker

Ik beheer en optimaliseer de online campagnes van diverse opdrachtgevers. Met mijn technische achtergrond adviseer ik ook graag over verbeteringen op het gebied van usability en conversie.

Portret van Roxsanne Mandemaker

Roxsanne Mandemaker

Ik ondersteun ons internationale team. Het samenbrengen van diverse culturen en talen in een team helpt onze opdrachtgevers bij het behalen van hun internationale doelstellingen.

Portret van Eelco Kersloot

Eelco Kersloot

Zo onlosmakelijk online marketing en content verbonden zijn, zo logisch is ook het een-tweetje tussen tussen Pixl en mij als eigenaar van Kersvers. Als copywriter en contentspecialist geef ik inhoud aan online en offline media. En daarmee aan merken.

Portret van Daphne Harder

Daphne Harder

Als video specialist haal ik het beste rendement uit video's. Met mijn passie voor bewegend beeld adviseer ik graag over het inzetten van video om marketing doelstellingen te behalen.

Illustratie toekomstige werknemer

Gerard Dantuma

Als stagiair bij Pixl wil ik mezelf ontwikkelen als online marketeer. Mijn interesse gaat uit naar AdWords en usability. Daarnaast heb ik een passie voor het optimaliseren van webshops.

Portret van Barbara Bricalli

Barbara Bricalli

As part of the international team, I help our clients to expand their network in the Italian market. To achieve this, we use different SEO techniques.

Portret van Kira Behn

Kira Behn

As I am part of the international team, my task is to increase the awareness of products and services of our clients and enlarge the network in the Spanish and German market. To do so, I apply various SEO techniques.

Google Partner

Pixl is Google Partner. Dat betekent dat wij en onze opdrachtgevers van diverse voordelen genieten. Zo hebben we toegang tot specifieke marktcijfers en ondersteunt Google ons op het gebied van educatie. Alle medewerkers volgen een opleiding bij Google of zijn reeds gecertificeerd.

Onze werkwijze

Sinds 2012 werken we dagelijks aan het online succes van onze opdrachtgevers. Dat doen we altijd met de focus op resultaat en in samenwerking met de opdrachtgever.