Meet the team

Portret van het gehele Pixl team op kantoor
Portret van Erwin Manten Alternatieve portret van Erwin Manten met motorhelm onder de arm

Erwin Manten

Eigenaar

In 2012 heb ik Pixl opgericht en houd mij voornamelijk bezig met de strategische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Ik krijg veel energie van het samenwerken met opdrachtgevers en bij te dragen aan het succes van de organisatie.

erwin@pixl.nl
Portret van Lianne van der Meer Alternatieve portret van Lianne van der Meer met volleybal in de hand

Lianne van der Meer

Junior Online Marketeer

Social Influencer Marketing is een nieuwe tak van sport in Online Marketing. Ik help diverse opdrachtgevers bij het leggen van contacten en het opzetten van samenwerkingen met o.a. bloggers. Verder beheer en optimaliseer ik diverse campagnes via social media.

lianne@pixl.nl
Portret van Rink Pijpker Alternatieve portret van Rink Pijpker in fietskleding en aero helm op het hoofd

Rink Pijpker

Online Marketeer

Ik beheer en optimaliseer de online campagnes van diverse opdrachtgevers. Met mijn technische achtergrond adviseer ik ook graag over verbeteringen op het gebied van usability en conversie.

rink@pixl.nl
Portret van Erik de Jager Alternatieve portret van Erik de Jager met een headset op zijn hoofd en MacBook in de handen

Erik de Jager

Online Marketeer

Als strateeg vind ik het fantastisch om strategieën uit te werken tot concrete online oplossingen. Binnen mijn werkzaamheden ben ik voornamelijk bezig met de ontwikkeling en optimalisatie van verschillende campagnes op diverse online kanalen.

erik@pixl.nl
Portret van Roxsanne Mandemaker Alternatieve portret van Roxsanne Mandemaker zingend in een microfoon

Roxsanne Mandemaker

Online Marketeer

Ik houd mij bezig met het adverteren op de online marketingkanalen. Daarnaast ondersteun ik het internationale team in SEO en SEA werkzaamheden.

roxsanne@pixl.nl
Portret van Eelco Kersloot

Eelco Kersloot

Content Specialist (Kersvers Content & Strategie)

Zo onlosmakelijk online marketing en content verbonden zijn, zo logisch is ook het een-tweetje tussen tussen Pixl en mij als eigenaar van Kersvers. Als copywriter en contentspecialist geef ik inhoud aan online en offline media. En daarmee aan merken.

Illustratie toekomstige werknemer

Jij misschien?

Werken bij Pixl? Wij zijn regelmatig op zoek naar talentvolle teamleden of stagiairs. Wij staan altijd open voor een open sollicitatie. Neem dus gerust contact met ons op.

Google Partner

Pixl is Google Partner. Dat betekent dat wij en onze opdrachtgevers van diverse voordelen genieten. Zo hebben we toegang tot specifieke marktcijfers en ondersteunt Google ons op het gebied van educatie. Alle medewerkers volgen een opleiding bij Google of zijn reeds gecertificeerd.

Onze werkwijze

Sinds 2012 werken we dagelijks aan het online succes van onze opdrachtgevers. Dat doen we altijd met de focus op resultaat en in samenwerking met de opdrachtgever.