Adverteren op social media een ambacht? Nou en of. Effectief adverteren vraagt om specialistische expertise. Wij hebben die in huis. En net als ieder ander ambacht levert dat een mooi, tastbaar en zelfs meetbaar resultaat op.

#

Goed adverteren, echt resultaat.

Met de precisie van een edelsmid en de beste werktuigen gaan we voor je aan de slag. Eerst aan de tekentafel. Daar spreken we samen jouw verwachtingen en doelstellingen door. We formuleren ze zo concreet mogelijk, zodat ze goed meetbaar zijn. Op naar echt resultaat!

Iedereen kan adverteren. Maar niet iedereen effectief.

Iedereen kan adverteren op social media, maar niet iedereen kan effectief adverteren. Precies daar zit ons ambacht. De uitdaging is de juiste advertentie tonen op het juiste moment, aan de juiste persoon. En elke euro zo effectief mogelijk inzetten. Hoe we dat precies doen? Dat geheim van de smid vertellen we als je klant bent.

#

Voor jou op de hoogte.

De mogelijkheden social advertising breiden zich continu uit. Voor een ondernemer of communicatieprofessional is het lastig om op de hoogte te blijven, daarom doen wij dat voor je. Zo kun je tegenwoordig:

1. Een heel specifieke doelgroep bereiken.

Op social media kun je een heel specifieke doelgroep bereiken. Wil je bijvoorbeeld liefhebbers van oude horloges in een straal van 20 kilometer rond Amsterdam aanspreken? Een specifieke actie tonen aan een klant die eerder uit dezelfde productcategorie bestelde? Of mensen bereiken die sterk lijken op je beste klanten? Geen probleem met de huidige mogelijkheden.

2. Websitebezoekers opnieuw bereiken op social media.

De meeste mensen gaan niet over één nacht ijs. Logisch, over sommige aankopen wil je even nadenken. Om in beeld te blijven bij jouw websitebezoekers zetten we remarketing in. Dit is het tonen van advertenties aan deze personen op andere online kanalen, zoals social media. Zo kun je het product of assortiment dat iemand heeft bekeken in je webshop, opnieuw tonen op zijn of haar Facebook- of Instagram-tijdlijn. De stap naar bestellen blijft zo super klein.

#

Goudeerlijk rapporteren.

De strategie is uitgedacht, campagnes draaien en de reacties stromen binnen. Mooi! Maar wat levert dat nu op? Daarop kunnen we je een heel technisch onderbouwd antwoord geven, maar we houden dingen liever nuchter en concreet. Daarom sturen wij je niet alleen cijfers - zoals veel andere bureaus doen - maar geven hier ook echt betekenis aan. Verwacht een duidelijke, concrete en vooral goudeerlijke rapportage. We maken dingen niet mooier dan ze zijn.

Dashboard op maat.

Liever dagelijks de resultaten op een presenteerblaadje? Dan maken we een dashboard op maat. Zo kunnen jij en je team dagelijks de resultaten monitoren. Bekijk een voorbeeld van zo'n dashboard.

#

Online marketeer, blijf bij je leest. Wat we niet doen (maar wel begeleiden).

1. Contentcreatie.

Wij creëren geen content. Daarvoor werken we samen met tekstschrijvers en videomakers. Net als ons échte ambachtslieden. We delen zelfs een verdieping met ze, waardoor we snel kunnen schakelen. Handig en efficiënt.

2. Social media-beheer.

Het beheren van social media is een ambacht op zich. En niet het onze. Wel ondersteunen we bij het opzetten van een contentstrategie of -planning en adviseren we over de rol van adverteren hierin.

Beter een goede buur.

Trots op onze samenwerking

Kersvers & Beeldkrullend

Bij het uitvoeren van een contentstrategie werken we samen met onze buren van Kersvers Content & Strategie. Zij zijn gespecialiseerd in het bedenken, creëren en beheren van unieke, creatieve content. Content is natuurlijk meer dan tekst, ook video hoort daarbij. Voor video en animatie werken we samen met Beeldkrullend, onze andere gewaardeerde buur.

Laten we kennismaken

Op naar tastbaar resultaat

Portretfoto van Dirk

De eerste stap naar tastbaar resultaat voor jouw organisatie.

We zijn benieuwd wie je bent en wat je doet. Én wat je wilt bereiken. Neem contact op met Dirk en ontdek wat online marketing daar concreet in kan betekenen.