Meten, weten, creativiteit en ervaring; bij online adverteren komt alles kijken wat bij een ambacht hoort. Zonder knowhow verdwaal je in een jungle van kanalen, targeting en biedstrategieën. Ambachtslieden als we zijn, kennen wij alle mogelijkheden tot in detail. En jij profiteert.

#

Adverteren in zoekmachines

Door te adverteren in zoekmachines verschijnt jouw product of dienst bovenaan de zoekresultaten. En dat merk je. Hoe hoger je scoort op relevante zoekwoorden, hoe meer verkeer naar je website en hoe hoger de omzet. En des te relevanter je adverteert, des te minder het kost. Het maximale halen uit elke euro; wij doen niets liever.

Heb je al een advertentieaccount in Google en Bing? En Google Shopping ingericht voor je webshop? Of misschien nog helemaal niets? Het is ons om het even. Nieuwe accounts richten we vanaf scratch optimaal in en bestaande slijpen we zoveel als nodig bij.

Meer informatie
#

Display advertising.

Met display advertising is het mogelijk om te adverteren op een groot aantal websites. Wij hebben toegang tot diverse zogenaamde display networks, waaronder die van Google. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties alleen zichtbaar zijn op websites die relevant zijn voor je doelgroep. Display advertising vergroot niet alleen het bereik van je boodschap, maar ook je naamsbekendheid. We zetten het meestal in ter versterking van andere online marketingkanalen.

#

Remarketing.

Met remarketing toon je advertenties aan bezoekers die op je website zijn geweest. Je kunt deze personen bijvoorbeeld een specifieke afbeelding tonen die aanzet tot herhaalbezoek. Remarketing kan op kanalen als Google, Facebook, Instagram en Twitter en is het sterkst in de vorm van dynamic remarketing. In dat geval tonen de advertenties dynamische, gepersonaliseerde inhoud. Bekeek iemand bijvoorbeeld laptops in jouw webshop, dan toont de advertentie die. Of zelfs een specifieke laptop. De stap naar bestellen blijft zo heel klein.

#

Social media advertising.

Adverteren op social media wordt steeds uitgebreider. In Nederland adverteren we voornamelijk op Instagram, Facebook en LinkedIn. Op al deze kanalen kun je een heel specifieke doelgroep bereiken. Liefhebbers van oude horloges in een straal van 20 kilometer rondom Amsterdam benaderen? Geen probleem. Op Facebook en Twitter kun je bovendien custom audiences aanmaken. Hiermee toon je advertenties aan specifieke leads en/of klanten uit je database. Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een specifieke actie te tonen aan een klant die eerder iets uit dezelfde productcategorie bestelde.

Meer informatie
#

Video adverteren.

Video speelt een steeds grotere rol op internet. Bij online adverteren is dat niet anders. Video trekt de aandacht, houdt die vast en weet in korte tijd veel informatie en gevoel over te brengen. En de keuze is reuze. Zowel in kanalen (van Youtube tot Facebook) als in toepassingen (van tijdlijn tot story). Maar ook met targeting kun je alle kanten op. Verkoop je bijvoorbeeld tuingereedschap? Dan tonen we jouw video op Facebook aan liefhebbers van tuinieren en op Youtube aan mensen die naar Eigen Huis en Tuin kijken. Voor het maken van video’s en animaties werken we samen met de ambachtsmannen van Beeldkrullend, onze buren.

Beter een goede buur.

Trots op onze samenwerking

Kersvers & Beeldkrullend

Bij het uitvoeren van een contentstrategie werken we samen met onze buren van Kersvers Content & Strategie. Zij zijn gespecialiseerd in het bedenken, creëren en beheren van unieke, creatieve content. Content is natuurlijk meer dan tekst, ook video hoort daarbij. Voor video en animatie werken we samen met Beeldkrullend, onze andere gewaardeerde buur.

Laten we kennismaken

Op naar tastbaar resultaat

Portretfoto van Dirk

De eerste stap naar tastbaar resultaat voor jouw organisatie.

We zijn benieuwd wie je bent en wat je doet. Én wat je wilt bereiken. Neem contact op met Dirk en ontdek wat online marketing daar concreet in kan betekenen.