Ieder ambacht kent een vorm van automatisering. Ook het onze. Met marketing automation automatiseren we processen die je bedrijf helpen contact te leggen en onderhouden met leads en bestaande klanten..

#

Meer conversies, minder moeite.

Bij marketing automation gebruiken we meestal data uit bestaande systemen van je organisatie, zoals het klantenbestand. Zo kunnen we bijvoorbeeld automatisch een e-mail met relevante producten sturen naar klanten die twee weken geleden iets bestelden. Of een automatisch verstuurde vraag aan leads; of ze na het gesprek dat jullie hadden nog vragen hebben. Uiteindelijk zorgt marketing automation, mits goed uitgevoerd, voor meer conversies en een hechtere band met klanten.

#

Koppelingen, wij maken ze.

Wij begeleiden je naar een geoliede automation-machine. Allereerst met advies over de inzet van systemen en hoe deze gekoppeld kunnen worden. Met een schema brengen we helder in beeld welke datastromen er moeten komen en welke techniek daarvoor nodig is. We hebben ervaring met het realiseren van koppelingen tussen CRM systemen, custom databases en Mailchimp.

Beter een goede buur.

Trots op onze samenwerking

Kersvers & Beeldkrullend

Bij het uitvoeren van een contentstrategie werken we samen met onze buren van Kersvers Content & Strategie. Zij zijn gespecialiseerd in het bedenken, creëren en beheren van unieke, creatieve content. Content is natuurlijk meer dan tekst, ook video hoort daarbij. Voor video en animatie werken we samen met Beeldkrullend, onze andere gewaardeerde buur.

Laten we kennismaken

Op naar tastbaar resultaat

Portretfoto van Dirk

De eerste stap naar tastbaar resultaat voor jouw organisatie.

We zijn benieuwd wie je bent en wat je doet. Én wat je wilt bereiken. Neem contact op met Dirk en ontdek wat online marketing daar concreet in kan betekenen.