Erwin Manten tijdens de Pixl Academy

Pixl Academy

Haal meer uit online marketing. Een complete online marketing masterclass voor € 99,95

(Er is nog geen datum bekend voor de volgende Pixl academy, houd onze website in de gaten.)

Strategie bepalen

Het opzetten van een goede online strategie begint bij het bepalen van je doelgroep, doelstellingen en budget. Maar hoe doe je dat? We leren je hoe je dat zelf kunt doen, met een aantal gratis tools, zodat je de juiste keuzes maakt.

Data begrijpen

Google Analytics kan er ingewikkeld uitzien. Wij bieden je de handvaten om de data in Analytics te begrijpen. Zo kun je zelf zien hoe je site presteert en waar je bezoekers vandaan komen.

Toepassing in de praktijk

Op basis van je strategie en verzamelde data zet je nieuwe campagnes op of verbeter je je bestaande online marketing. We laten je de voor- en nadelen zien van de verschillende kanalen en nemen je mee in een aantal klantcases.

Praktische informatie

1. Voor wie?

Deze training is voor iedereen die de wereld van online marketing beter wil begrijpen. De training is geschikt voor ondernemers, maar ook nuttig wanneer je werkzaam bent in een marketing- of communicatiefunctie.

2. Wat kun je verwachten?

Een training vol met praktische informatie, voorbeelden en tips, waarmee je direct aan de slag kunt. Na de training begrijp je beter hoe je de kracht van online marketing kunt benutten.

3. Waar is het?

Pixl - Online Marketing
Sixmastraat 3
8932 PA Leeuwarden

Bekijk in Google Maps

Hoe ziet dat eruit?

Erwin Manten geeft de masterclass
In groepsverband
Samen naar een hoger niveau
Persoonlijke aandacht

Zij gingen je voor:

De Pixl Academy geeft je de mogelijkheid om samen met professionals en ondernemers naar jouw vraagstukken te kijken waardoor je tot een concreet strategisch plan komt.

Dorien Beijk Eigenaar bij Loofys

Als je op zoek bent naar praktische handvaten waarmee je direct aan de slag met de online marketing van of voor jouw bedrijf is de Pixl Academy van harte aan te bevelen. In een middag tijd zet je in een informele setting de basis neer voor jouw verdere online marketing strategie.

Jelco de Vries Marketeer bij inzet.nl

Praktisch en een mooie inkijk van de mogelijkheden, geeft handen en voeten aan de theorie

Sandra Wolf Polyplus Kunststoffen

Deze masterclass wordt gegeven door:

Erwin Manten

Senior Google Ads & online marketing specialist

Als oprichter van Pixl heb ik veel verschillende campagnes opgezet voor een groot scala aan bedrijven. Deze kennis draag ik graag over om andere ondernemers te helpen.

Logo Pixl Academy

Een complete online marketing masterclass voor € 99,95 (excl. btw)

(Er is nog geen datum bekend voor de volgende Pixl academy, houd onze website in de gaten.)