Haal meer uit online marketing meld je aan voor Pixl Academy

Een complete training voor maar €99,95! (excl. BTW)

13 juli 2017 9:30 t/m 12:30

Meld je nu aan ▾
Foto van de Emmakade in Leeuwarden met de Achmeatoren en de koepel van de Friesland bank op de achtergrond

Strategie bepalen

Het opzetten van een goede online strategie begint bij het bepalen van je doelgroep, doelstellingen en budget. Maar hoe doe je dat? We leren je hoe je dat zelf kunt doen, met een aantal gratis tools, zodat je de juiste keuzes maakt.

Data begrijpen

Google Analytics kan er ingewikkeld uitzien. Wij bieden je de handvaten om de data in Analytics te begrijpen. Zo kun je zelf zien hoe je site presteert en waar je bezoekers vandaan komen.

Toepassing in de praktijk

Op basis van je strategie en verzamelde data zet je nieuwe campagnes op of verbeter je je bestaande online marketing. We laten je de voor- en nadelen zien van de verschillende kanalen en nemen je mee in een aantal klantcases.

Logo Pixl Academy

Een complete training voor maar €99,95! (excl. BTW)

13 juli 2017 9:30 t/m 12:30

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die de wereld van online marketing beter wil begrijpen. De training is geschikt voor ondernemers, maar ook nuttig wanneer je werkzaam bent in een marketing- of communicatiefunctie.

Wat kun je verwachten?

Een training vol met praktische informatie, voorbeelden en tips, waarmee je direct aan de slag kunt. Na de training begrijp je beter hoe je de kracht van online marketing kunt benutten.

Waar is het?

Pixl - Online Marketing
Sixmastraat 3
8932 PA Leeuwarden

Bekijk in Google Maps

Deze training wordt gegeven door:

Erwin Manten

Senior AdWords & online marketing specialist

Als oprichter van Pixl heb ik veel verschillende campagnes opgezet voor een groot scala aan bedrijven. Deze kennis draag ik graag over om andere ondernemers te helpen.

Aanmelden

Nadat je je hebt aangemeld kun je direct gemakkelijk afrekenen met een van onderstaande betaalmethodes. Je krijgt per e-mail een bevestiging en ontvangt nadere informatie over de locatie van de training. Liever op een andere manier betalen? Neem dan contact met ons op.

Complete training voor € 99,95 (excl. BTW)

19 juni 2017 9:30 t/m 12:30 (vol!)

13 juli 2017 9:30 t/m 12:30